GOURMET food & wine SELECTION 2013: vakbeurs trendy producten (23-24 sept. 2013)

Deze 2-jaarlijkse vakbeurs voor gastronomie en trendy producten, wijnen en delicatessen – in de segmenten conventioneel, biologisch, duurzaam en fairtrade, kortom voor producten met hoge toegevoegde waarde – vindt nu voor de 3e maal plaats in de beurshallen van Paris-Expo Porte de Versailles op 23 en 24 september a.s. Gourmet SELECTION is een opkomende beurs: in 2011 telde de Gourmet SELECTION 275 exposanten tegen 142 in 2009. Het aantal buitenlandse exposanten neemt toe, vooral uit Duitsland, België, Italië en Spanje, maar ook van buiten Europa. Gourmet Sélection werd in 2011 bezocht door 4664 professionele bezoekers, waaronder afkomstig uit de horeca/catering sector, tegen 3299 in 2009. 56% van de bezoekers komt uit de detailhandel. De website biedt een compleet overzicht van de exposanten editie 2013.

Meer informatie: www.gourmet-food-wine.com

Meer informatie over vakbeurzen in de regio Parijs: www.parisregion-tradeshows.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: