Nederlandse top patissier Marike van Beurden 2e bij World Chocolate Masters in Parijs

Toppatissier Marike van Beurden is gisterenavond 2e geworden tijdens de wereldkampioenschap ‘World Chocolate Masters’ tijdens de internationale vakbeurs ‘Salon du Chocolat (30 oktober – 3 november, Parijs). Zij ontving ook de prijs voor de “Best Layered Chocolate Cake Award” en de “Best Moulded Praline Award”. Marike behoort tot de beste toppatissier ter wereld. Sinds april 2010 is zij Chef Patissier in het 3 sterren Michelin restaurant Caprice in Hong Kong.

Italië werd kampioen en Australië werd 3e. De vorige kampioen (2011) was de Nederlander Frank Haasnoot.

Mexico ontving de ‘social media award’ dankzij 22.000 internetstemmen voor zijn showstuk. In totaal hebben 150.000 mensen online gestemd.

Meer informatie:  http://www.worldchocolatemasters.com/en/ , www.salonduchocolat.fr

een reactie

  1. Goed nieuws, Nederland kan ook excellentie met chocola bereiken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: