Tech & Bio 23-24 september: interessante vakbeurs biologische/alternatieve duurzame teelttechnieken en plantaardig uitgangsmateriaal

U bent constructeur van landbouwmachines en – equipment, bestemd voor duurzame grondbewerking en/of teelttechnieken in de akker-, wijn- en tuinbouw (vollegrondsteelt), inclusief. Of u bent producent van (biologisch) plantaardig uitgangsmateriaal. Dan kan Tech& Bio, een openlucht vakbeurs, voor u een interessante beurs betekenen. Inschrijving is nog mogelijk. De beurs wordt bezocht door diverse delegaties uit Mediterrane landen. Tech & Bio is een initiatief van de regionale “Chambre d’Agriculture” in Z-O Frankrijk in samenwerking met een diverse Franse landbouworganisaties en instituten voor toegepast onderzoek.

Deze beurs – in 2015 is dit de 5e editie – vindt om de 2 jaar plaats in Valence (Departement Drôme – Rhône-dal). Tech & Bio is een openlucht beurs op een oppervlak van 15 ha en biedt diverse expositiemogelijkheden. Voor de exposanten zijn er verder volop demo mogelijkheden.

* Enkele cijfers:

Tech&Bio 2015 verwacht 14.000 bezoekers en telt 260 exposanten (tegen 245 in 2013) afkomstig uit 15 landen.

 * Contactpersonen (Engelstalig):Mw. Marine Vautrat en mw. Kamir Khalifa

T : +33 – (0)4 75 78 10 08. E-mail: organisation@tech-n-bio.com 

 * Voorlopig overzicht van exposanten 2015: http://www.tech-n-bio.com/catalogue-des-exposants.html

*Link naar website – u kunt zich laten registrateren om op de hoogte te worden gehouden over Tech&Bio (o.m. via hun Newsletter):

http://www.tech-n-bio.com/

*brochure van de beurs (Engelstalig):  klik hier 

*Beurstarieven voor deelname als exposant: klik hier klik hier 

%d bloggers liken dit: