SIVAL- Angers 12/01: B2B matchmaking : inschrijven nog mogelijk t/m 4 januari

Tijdens de SIVAL beurs (12-14 januari 2016) in Angers, de belangrijkste Franse voedingstuinbouwbeurs, organiseert Enterprise Europe Network (EEN) in samenwerking met VIBE (= Vegepolys International Business Event) op 12 januari a.s. een B2B matchmaking event. VEGEPOLYS leden en SIVAL exposanten kunnen hieraan gratis deelnemen. Ook bezoekers kunnen aan de beurs deelnemen, maar daar zijn wel kosten aan verbonden (200 € HT (TVA 20%).

Inschrijven kan nog tot en met 4 januari. Gesprekken met de andere deelnemers kunnen tot 7 januari worden aangevraagd.

Daarna ontvangt u een agenda met wie u wanneer een afspraak heeft.

Meer informative vindt u op de website: https://www.b2match.eu/vibe2016

VIBE is een initiatief van de internationale ‘pôle de compétitivité’ (innovatiecluster) VEGEPOLYS, gevestigd bij Angers. VIBE organiseerde in 2015 voor het eerst een B2B matchmaking event voor internationale project initiators en tuinbouwbedrijven.

SIVAL is een vakbeurs die jaarlijks plaats vindt in Angers, midden in één van de grootste tuinbouwgebieden van Frankrijk. SIVAL betreft vrnl. voedingstuinbouw. NB: voor sierteeltproductie is er de ‘Salon du Végétal’ die ook in Angers, een maand later plaats vindt (16-18 februari 2016).

Voor wie?:

SIVAL is bestemd voor producenten en leveranciers van: equipment & technologie voor de voedingstuinbouw, tuinbouwzaden/plantaardig uitgangsmateriaal, vruchtboomteelt, wijnbouw, biologische tuinbouw en in mindere mate voor de sierteelt. Een groot aantal Nederlandse exposanten zijn present.

Seminars en innovatieprijzen:

SIVAL biedt ook een interessant seminarprogramma, alsook speciale aandacht voor ontwikkelingen op vlak van innovatie middels innovatieprijzen:

. SIVAL Innovation Competition & Awards

. SIVAL A Green’Start-up

SIVAL 2015 telde 600 exposanten, waarvan 10% uit het buitenland en 20.500 bezoekers, waarvan 3% internationaal.

Websites:

www.sival-angers.com

‘Plants Week’  tijdens SIVAL met een  Pherotox symposium:

http://www.sival-angers.com/en/international/plants-week/

%d bloggers liken dit: